Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Solstol og solmøbler

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

I den lyse årstiden som vår og sommer, er det godt å leve ute. For å gjøre utelivet ekstra godt, trenger vi gode møbler enten vi har hage, terrasse, eller bare en veranda. Når vi skal finne det perfekte utemøbel til ditt sted, er det fint å vite at det er enkelt å bestille solstol og solmøbler på nett. Solsenger og andre møbler for bruk i solen, kommer i mange varianter, så det er bare opp til din stil og smak å finne den som passer den bruk du vil ha. Enten du trenger å ta med deg en solseng på stranden, eller foretrekker å solbade i private omgivelser hjemme hos deg selv.

Nyt sommeren i solen

Finnes det noe bedre enn å nyte late, fine sommerdager i en solseng? Å finne den ene som som passer perfekt der du er, og der du skal nyte sommerens varme solstråler? Da er det greit vite at du kan velge mellom mange ulike solsenger. Det finnes alltid en som samsvarer med det behovet, og de ønskene du har. Enten du vil ha med eller uten hjul, en som er lett å ta med seg, eller tyngre stabile senger til terrassen. En del av sengene kommer med hjul, og de fleste kan du velge ekstrautstyr til et utvalg av ulike puter, matchende og noen kommer sågar med himmel kan du få og dermed skape din egen himmelseng i hagen.

Vanskelig å få med deg møblene hjem?

Mange fine solstoler og solmøbler får du kjøpt hos Bygghjemme.no. Og det fine med å handle solstoler og solsenger på nett, er at du kan få de levert direkte hjemme til deg selv. Og når de er levert er det bare å sette de der de passer best, og da er det bare for deg å få så mye som mulig ut av sommeren og nyte de etterlengtede solstrålene