Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Solseng

Solseng Easy Living Melo

Solseng Easy Living Melo

8 700 kr

Prispresset

Solseng Easy living Moreno

Solseng Easy living Moreno

11 400 kr

Prispresset

Du har sett alle 2 produkter

Med en solseng kan du koble av og lene deg tilbake, og virkelig nyte solen når de varme månedene er på anmarsj. I vår kategori hagemøbler og utemøbler finner du du solstol og solmøbler i mange forskjellige prisklasser og varianter. Ønsker du en solseng? Vi har alle kategorier fra en enkel billig solseng til flotte himmelsenger. Produktene i disse kategoriene vil variere fra sesong til sesong. Du finner f.eks. varianter i trykkimpregnert trevirke med beslag i varmegalvanisert stål, og grunnet i fargene svart eller gråbrun. Noen har vindbeskyttelse på to sider samt i taket som passer veldig godt for norsk sommer. Mange modeller kommer også med hjul som er veldig praktisk, ved at den kan flyttes etter solen.

Ulike solstoler for avslapning til sommeren

Det finnes mange ulike solstoler for ulike livsstiler. Går du ofte til stranden og soler deg på fineværsdager? Da er det kjekt å kjøpe seg en lett solstol som er enkel å felle ihop, og bære med seg. Eller skal du ha en solstol i hagen din? Kjekt med disse som har hjul som du kan enkelt flytte etter hvordan solen står på himmelen. Ønsker du et fristed i hagen? Hva med en himmelseng? Med en himmelseng får du mye ut av værforholdene siden de skjermer for vinden, og lar samtidig varmen og lyset slippe igjennom. Dersom den går på hjul er den enkel å flytte rundt på terrassen. Ønsker du å skape en koselig atmosfære kan du innrede den med tepper og puter, for velvære og avslapning. Mange av produktene er laget av trykkimpregnert trevirke med beslag i varmegalvanisert stål. De fleste produktene monterer du enkelt selv, og det anbefales å etterbehandle plankene med trepleie for økt beskyttelse mot vær og vind. Vi har et stort tilbud på ulike sol- og utemøbler, og selv om vi holder lave priser er kvaliteten veldig høy. Nyt sommeren med oss!

Kjøp en solseng og nyt varme dager

Ikke noe er bedre enn å nyte en god sommerdag liggende på en god solseng. På bygghjemme.no finner du et variert utvalg fra billige til mer eksklusive solsenger. Ønsker du en solseng med fire hjul som kan flyttes enkelt rund omkring på terrassen, eller en som du lett kan bære med deg? Vårt utvalg vil variere hele tiden, og uansett hvilken prisklasse du ønsker eller hvilken uteplass du har, så finner du en solseng som passer deg og din stil perfekt. Hva med en himmelseng med vindstopper? Nyt late sommerdager og kjøp hos oss!