Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Lysslynge

Filter

99 kr

549 kr

99
99
549
549

markslöjd

(4)

Flerfarget

(1)

Rosa

(1)

Sortere

4 Produkter

Lysslynge Markslöjd Isabella LED

Lysslynge Markslöjd Isabella LED

299 krVeil. 395,-

Se prisen!

Lysnett Markslöjd Sken LED

Lysnett Markslöjd Sken LED

178 krVeil. 209,-

Se prisen!

Lyslenke Markslöjd Chrissline Istapp

Lyslenke Markslöjd Chrissline Istapp

549 krVeil. 819,-

Se prisen!

Du har sett alle 4 produkter

En lysslynge er en lettvint måte å gi en varm og lun stemning, både innendørs og utendørs gjennom hele året. Enten om du trenger litt mer glitter til jul, eller vil lysne opp terassen til sene sommerkvelder i varmen, så kan en billig lysslynge enkelt brukes til å sprite opp omgivelsene, uten mye arbeid eller høy kostnad. Både praktisk og dekorativt, og lett og ta opp og ned etter behov eller sesong. Hvis man er kreativ, kan de også brukes som et alternativ til en taklampe i rommet til ungdommen i huset, eller til å gi et flott lys inni et vitrineskap.

Flere bruksområder enn bare juletreet

Små ledlysslynger er ikke bare koselige, men også en energieffektiv løsning hvis man bare trenger litt ekstra lys, og de finnes i varianter som både går på strøm og batterier. Skulle du ønske noe annet en tradisjonelle hvite lys, finnes det også lysslynger i forskjellige farger om du vil skape en sprekere stemning. Siden de fleste lysslynger er LED, er det ikke samme brannfare som tradisjonelle lysslynger som avgir varme, så de kan brukes med større trygghet enn før. Dermed kan man også ha selve lysene i nærheten av tekstiler, så lenge det er under oppsyn og støpselet eller batteritransformatoren ikke berører selve tekstilene. De energieffektive lysene varer også veldig lenge om de blir håndtert forsiktig, noen kan vare så lenge som 10 år!

Kreativ belysning med lysslynger

Lysslynger gir mye rom for kreativitet, så her er det bare fantasien som setter grenser for hvor de kan brukes. De passer i alle rom, både innendørs og utendørs, og går aldri av moten. Den samme lysslyngen som brukes til jul kan få flere bruksområder gjennom året, alt etter hvilke behov du har. Kjøp din lysslynge på nett hos bygghjemme.no!