Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Klinker Tenfors Glamstone Warm Matt 75x75 cm
Klinker Tenfors Glamstone Warm Matt 75x75 cm
Klinker Tenfors Glamstone Warm Matt 75x75 cm

Klinker Tenfors
Glamstone Warm Matt 75x75 cm

495 kr/m²Pris/pk 550
Bestillingsvare  - Leveres normalt innen 3-4 uker.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad beregnes i handlekurven.
Klinker Glamstone er en granittkeramikk som henter inspirasjon fra den klassiske terrazzo og tilbyr en perfekt kombinasjon av skjønnhet og funksjonalitet.
Varemerke

Beskrivelse

Klinker Glamstone er en granittkeramikk som henter inspirasjon fra den klassiske terrazzo og tilbyr en perfekt kombinasjon av skjønnhet og funksjonalitet.
Glamstone er en dekorativ flis med et storslått mønster som gir en ekstra dimensjon til det ellers så diskré terrazzomønsteret i serien.

Klinker Glamstone tar den klassiske terrazzos skjønnhet og gjør den om til en holdbar og vedlikeholdsfri løsning. Den elegante granittkeramikken passer perfekt inn i både moderne og klassiske innredninger og beholder sin sjarm år etter år.

Med granittkeramikkens naturlige holdbarhet trenger du aldri bekymre deg for slitasje eller riper. Klinker Glamstone beholder sin opprinnelige skjønnhet selv i travle områder og er ideell for både hjemme- og kommersielle rom.

Den matte overflaten på Klinker Glamstone er enkel å rengjøre og krever minimalt vedlikehold. Du trenger ikke lenger bekymre deg for flekker eller skitt som kan trenge inn i materialet. De rektifiserte kantene gir en jevn og pen installasjon. Dette gir ikke bare et estetisk tiltalende resultat, men minimerer også risikoen for at skitt og fukt trenger inn mellom flisene.

Klinker Glamstone er perfekt for gulv eller vegger i stuer, soverom, kjøkken og bad. Dens holdbarhet og elegante utseende gjør den til et utmerket valg for alle rom i hjemmet ditt. Klinker Glamstone er også ideell for kommersielle rom som hoteller, restauranter, butikker og kontorer. Dens holdbarhet gjør den til et kostnadseffektivt alternativ med minimalt behov for vedlikehold. Du kan til og med bruke Klinker Glamstone utendørs, takket være dens motstand mot vær og vind.

Terrazzo er en tidløs designstil som har inspirert Klinker Glamstone. Den tradisjonelle terrazzoen består av en blanding av marmor, granitt og andre naturstein som er innkapslet i sement, noe som gir en karakteristisk mosaikkaktig overflate. Med Klinker Glamstone kan du nå oppnå den samme elegante estetikken med moderne granittkeramikk og nyte fordelene med en holdbar overflate som er enkel å vedlikeholde.

Oppsummert er Klinker Glamstone den perfekte løsningen for de som søker en terrazzo-inspirert granittkeramikk med en matt overflate og rektifiserte kanter. Dens fordeler inkluderer tidløs skjønnhet, holdbarhet og enkelt vedlikehold. Uansett om det er for ditt hjem eller kommersielle rom, vil Klinker Glamstone tilføre en touch av eleganse og luksus til innredningen din.

Eventuelle klager gjøres før montering, klager etter montering aksepteres ikke.

Prisen er per kvadratmeter, men produktet selges kun i hele pakker.

Merk at fargegjengivelsen av bilder kan variere avhengig av skjerminnstillingen.

OBS! Husk å legge til ca 5-10% svinn når du beregner forbruk av flis og klinkerflis.

Dokument

Egenskaper

VaremerkeTenfors
Art.Nr.ST-1201M
FargeFlerfarget
Forbruk+ 10%
KantRett
MønsterTerrazzo
BruksflateGulv og Vegg
SerieGlamstone
OverflateMatt
TypeKlinker
BruksområdeInnendørs/Utendørs
Tåler GulvvarmeJa
FrostsikkerJa
Mål75x75 cm
Størrelse75x75 cm
Antall1,11 m2/pk
Antall2 stk/pakke
Tykkelse9,7 mm