Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Runde tepper

Pris
814
814
814
814
Varemerker
Leveringstid

Runde tepper

Vi i Bygghjemme.no har troen på de små detaljene som utgjør store forskjeller i ditt daglige liv. Trivsel hjemme er en forutsetning for trivsel ellers, og runde gulvtepper innendørs kan bidra til nettopp dette. Ta en kikk på vårt utvalg, og du vil raskt se at du enkelt kan oppgradere ditt hjem.

Les mer
Viser 1 av 1 produkter
Side 1 / 1
Teppe InHouse Gålå Rundt Ø150 cm
inhouse-logo.jpgFinnes i flere farger
fr. 814 kr
1 085 kr
Leveres innen 3-5 hverdager
Finnes i flere varianter
Hvorav 4 farger:
Grå
Blå
Brun
Beige
Gå til produkt
Side 1 / 1

Det er en kjent sak at å bytte ut møbler eller å male stuen er grep som har stor effekt på hjemmet, men for de aller fleste er det ikke nødvendig å gå så drastisk til verks. Store runde tepper vil raskt og enkelt være et friskt pust i ditt hjem.

Runde gulvtepper online

Den enkleste måten å teste ut runde tepper på, er helt klart å sjekke ut tilbudet her på Bygghjemme.no. Våre runde gulvtepper online leveres med topp kvalitet, og vi er sertifiserte for Trygg E-handel. Slik kan du lene deg tilbake og velge oppgraderingene til hjemmet ditt, helt uten kjas og mas. En stor fordel ved å kjøpe runde tepper på Bygghjemme.no, er at vi er best på billige runde tepper. Dette betyr at du enkelt kan fornye ditt hjem når du føler for det, uten at du må ta hensyn til økonomien. Et nytt rundt teppe i stuen kan utgjøre en stor forskjell på din trivsel.