Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Traktorklipper MTD Smart MiniRider 76 SDE

Traktorklipper MTD Smart MiniRider 76 SDE
Traktorklipper MTD Smart MiniRider 76 SDE
Traktorklipper MTD Smart MiniRider 76 SDE
Traktorklipper MTD Smart MiniRider 76 SDE
Traktorklipper MTD Smart MiniRider 76 SDE
11%
tom 3/8
Kampanje
Veil. Pris 16 890 kr
14 995 kr

Delbetal fra  688 kr/mån

Lagervare 
Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad beregnes i handlekurven.

Beskrivelse

MiniRider fra MTD med høyspesifisert trykksmørt MTD ThorX OHV motor, god teknikk og gode funksjoner til en bra pris. Transmatic som er MTD's patenterte driftssystem: et trinnløst driftssystem som innebærer at du med den venstre foten kan regulere hastigheten fra stillestående til full fart. Hvis du ønsker å redusere hastigheten, trykk pedalen litt ned. Vil du opprettholde en konstant hastighet setter du girspaken i den posisjonen. Ingen kontroller som er i veien når man klyver av og på, ikke manuelt gir som krever at man stopper og girer. Nå holder maskinen dette nivå som maksimal hastighet. MiniRider 76 SDE kommer med sideutkast og mulchkit som standard, men kan også bli utstyrt med oppsamler som tilbehør.
Transmatic
Transmatic som er MTD's patenterte driftssystem: et trinnløst driftssystem som innebærer at du med den venstre foten kan regulere hastigheten fra stillestående til full fart. Hvis du ønsker å redusere hastigheten, trykk ned pedalen litt. Vil du opprettholde en konstant hastighet setter du girspaken i den posisjonen du ønsker. Nå holder maskinen dette nivå som maksimal hastighet. Traktoren har også justerbart sete og lett tilgjengelige kontroller som gjør det svært behagelig å kjøre.2 års garanti
I to år fra salgs dato innen Europa, kommer MTD Products AG med egen valgmulighet å reparere eller bytte ut produktet, for den opprinnelige kjøperen, uten noen kostnad om det viser seg være noe defekt i materiale eller utførelse, ifølge MTD Products AG garantivilkår. Denne garantien gjelder for enheter som har blitt brukt og vedlikeholdt i henhold til brukerhåndboken, og som ikke har vært utsatt for feil bruk, kommersiell bruk, forsømmelse eller manglende vedlikehold. For kommersiell bruk gjelder ett års garanti.

OBS! Det skal alltid fylles på olje ved førstegangsbruk!

Dokument

Egenskaper

VaremerkeMTD
Art.Nr.13C726JD600
Klippehøyde3,8-9,5 cm
El-startJa
KraftkildeBensin
SerieSmart
GirTrinnløs
TypeTraktorklipper
OppsamlerNei
Klippebredde76 cm
Sylindervolum382 cc
Motoreffekt8600 W
MotorprodusentMTD
Motornavn4P90
MultiClipJa
Vekt126 kg
EAN-nr4008423873405