Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Snøfreser MTD Optima ME 76

Snøfreser MTD
Optima ME 76

20 467 kr

Prispresset

Snøfreser MTD Optima ME 76

Optima ME 76

20 467 kr
Lagervare  - Leveres normalt innen 4-6 uker.
Hjemlevering -
 
Fri frakt!
Optima ME 76 er en kraftig 2-stegs snøfreser med 6 gir fremover og 2 gir bakover. Med 76 cm arbeidsbredde og 53 cm innmatingshøyde egner denne snøfreseren seg til store overflater.
Varemerke

Beskrivelse

Optima ME 76 er en kraftig 2-stegs snøfreser med 6 gir fremover og 2 gir bakover. Med 76 cm arbeidsbredde og 53 cm innmatingshøyde egner denne snøfreseren seg til store overflater.
Med en kraftfull MTD ThorX motor med 230 V elstart og 200⁰ regulerbart utkast fra førerposisjon med sveiv og joystick som regulerer utkastervinkelen. Med glideskoene stiller man inn hvor nært underlaget snøfreseren skal jobbe. Har man et fast underlag kan glideskoene stillas så lavt som mulig, mens man ved grusunderlag stiller disse slik at snøfreseren ikke tar med seg grusen. X-treme snøskruene er effektive og kraftige slik at de bryter ned snø og is. Den behagelige fingertuppstyringen gjør at man enkelt kan styra hvilken retning snøfreseren skal svinge til. MTD OPTIMA 76 har en bensintank på hele 4,8 liter for at du skal kunne jobbe lange økter uten å måtte fylle drivstoff.

Ettstegs snøfresere
Ettstegs snøfresere drives med hjelp av snøskruen i kombinasjon med håndkraft. Disse snøfreserne passer bra på mindre areal og ved moderate snømengder. Fordelen med ettstegs snøfresere er at de er effektive helt ned til underlaget og sørger for at din innkjørsel blir helt fri for snø.

Tostegs snøfresere
Tostegs snøfresere har drift på hjulene og de fleste modeller har også gir for drift både framover og bakover. Disse snøfreserne passer for større arealer og store snøfall da de bearbeider snøen i to separate steg. Først brytes snøen ned og mates inn til impelleren som siden sender ut snøen gjennom utkastet. Avstanden til underlaget justerer man inn med glideskoene, dette gjør at de også passer bra på områder med grus

OBS! Det skal alltid fylles på olje ved førstegangsbruk!

Dokument

Kundeomtale

Her ser du hva andre kunder synes, anmeldelsene kommer utelukkende fra kunder som har kjøpt produktet. Vi viser alle anmeldelser uansett vurdering for å kunne hjelpe deg med å finne riktig produkt.

Egil O

Verifisert kunde

for 5 år siden

Snøfreseren er lett å starte og kaster snøen veldig langt. Litt tung å håntere da den er tyngere en den jeg hadde fra før. Det var også en MTD. Prisen er vel ok. Det eneste jeg mangler er en kvitering på kjøpet og en orientering om hvor jeg kan henvende meg hvis jeg ville ha den på sørvis eller reperasjon. Er fornøyd med snøfreseren.

Egenskaper

VaremerkeMTD
Art.Nr.31AY5ES5678
FresertypeTostegs
FremdriftssystemHjul
El-startJa
KraftkildeBensin
Antall Gir6 fram + 2 revers
TypeSnøfreser
Sylindervolum420 cc
Motoreffekt7800 W
HåndvarmerNei
Vekt119 kg
Arbeidsbredde76 cm
EAN-nr4008423857177
Nobb60124560