21 60 18 18Telefontid til 17.00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Midthengslet takvindu

  Et midthengslet takvindu fra vår nettbutikk er perfekt for å slippe inn lys og sikre god utlufting fra loftsetasjen din. Monteres på skråtaket ditt. Er vedlikeholdsfrie og kan lett åpnes manuelt eller elektrisk.

  Les mer
  Viser 0 av 0 produkter
  Relevans
  • Relevans
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Produktnavn A-Å
  • Produktnavn Å-A
  • Popularitet

   Fant dessverre ingen produkter som passet til ditt valg

   Slipper sollyset inn og overskuddsvarmen ut

   Med et midthengslet takvindu gir du loftet ditt en helt ny dimensjon og mye høyere bruksverdi. Vinduene er laget for å være vedlikeholdsfrie i mange tiår og kan kombineres med solskjerming om ønskelig. Med ett eller flere vinduer som dette får du lys og varme inn på loftet, og midthengslene gjør det enkelt å slippe inn frisk luft.

   Midthengslet takvindu kan enkelt installeres i det aller fleste hjem og kontorbygg. Sjekk eventuelle restriksjoner om du har et eldre, verneverdig hus. Vinduskarmene trenger ingen maling eller annen form for vedlikehold. De holder regn og fuktighet ute og slipper lys og varme inn. De er godt tilpasset norsk vær og klima.