21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Kjellervindu aluminium

  Har du en mørk kjeller som kunne trenge litt mer lys? Hvorfor ikke sette inn ett eller flere vinduer som slipper inn dagslys? Velger du kjellervindu i aluminium får du solide vinduer som krever minimalt vedlikehold. Hos oss finner du stort utvalg av vinduer.

  Les mer
  Viser 0 av 0 produkter
  Relevans
  • Relevans
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Produktnavn A-Å
  • Produktnavn Å-A
  • Popularitet

   Fant dessverre ingen produkter som passet til ditt valg

   Få en triveligere kjeller

   Ved å slippe inn mer lys får man med en gang en triveligere atmosfære. Det finnes flere typer vinduer man kan ha i kjelleren, men det er mer vrient å skulle male og vedlikeholde vinduer som er vanskeligere å komme til. Derfor er kjellervindu i aluminium et lurt valg. Eneste vedlikeholdet som kreves er vanlig rengjøring med enten mikrofiberklut eller et nøytralt vaskemiddel.

   Desto mer dagslys du får inn, jo mindre belysning trenger du å koste på deg. Spar på belysningutgiftene og installer kjellervindu i aluminium. I tillegg får du en mer innbydende kjeller. På bygghjemme.no har vi alltid lave priser og et stort utvalg av alt du trenger hjemme. Vår dyktige kundeservice kan hjelpe deg på vei med veiledning og tips.