Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Effepi

Effepi | Blandebatteri og vannkraner

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

På Bygghjemme.no finner du Effepi baderomstilbehør i ulike prisklasser. Vi har for eksempel servantbatteri som passer til både enkle og mer luksuriøse bad. Effepi er en produsent som har lagt mye omtanke i designet, så hvis du er ute etter et blandebatteri som skiller seg ut, er Effepi leverandøren du bør se etter.

Bestill Effepi baderomstilbehør hos Bygghjemme.no

En vannkran fra Effepi vil gi badet ditt et skikkelig løft, og du kan velge mellom moderne, stilrene og mer rustikke modeller. Vi i bygghjemme.no legger vekt på å ha noe for enhver smak, og Effepi designer blandebatterier for alle typer baderom. Finner du et servantbatteri du liker, tilbyr vi gode priser i vår nettbutikk.

Du kan velge mellom å bestille blandebatteri med eller uten oppløft og bunnventil. Du kan også velge høye eller lave modeller, med etthåndsgrep eller gode gammeldagse skrukraner. Sistnevnte gir et nostalgisk inntrykk på baderommet eller toalettet, og alle servantbatterier fra Effepi er enkle å montere, uavhengig av hva slags servant du har.

Nytt bad med ny vannkran

Kanskje du bare vil fornye et allerede eksisterende bad med noe nytt? Et gammelt bad kan få nytt liv med små virkemidler, og et nytt servantbatteri kan gjøre stor forskjell. Husk også å bestille en Effepi bunnventil hvis du vil kjøre en helhetlig stil. Da vil proppen i vasken stå i stil til resten.

Hvis du er i gang med et bygge- eller oppussingsprosjekt, har du kanskje en formening om hvilken stil du ønsker på det nye baderommet. Vi anbefaler deg å ta en titt på Effepis sortiment her på Bygghjemme.no. Sjansen er stor for at du finner noe du liker, enten du foretrekker den minimalistiske eller romantiske stilen.