Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Everlast | Kvalitativ sportsutstyr

Dersom du driver med boksing som treningsform, har du ganske sikkert kjennskap til Everlast. Dette amerikanske boksemerket ble etablert allerede i 1910, og har lang erfaring innen utvikling av klær og utstyr til sporter som boksing og mixed martial arts.

Susp Everlast PVC

Leveringstid 2-3 uker

Boksebandasje Everlast Natural

Tilbake på lager 01.07.2023

Du har sett alle 2 produkter

Hos bygghjemme.no finner du sportsutstyr fra Everlast billig og enkelt på nett. Vi har kampsportutstyr fra Everlast av høyeste kvalitet, og du kan enkelt sortere produktene etter pris. Finn kampsportutstyr som vil vare lenge, fra et merke du kan stole på.

Bakgrunn

Everlast kampsportutstyr har en lang historie. Det hele startet i 1910 da 17 år gamle Jacob Golomb begynte å produsere svømmetøy som skulle vare lengst mulig (derav navnet «Everlast»). Det var først i 1917 at selskapet begynte å satse på bokseutstyr.

Grunnen til at Everlast begynte med kampsportutstyr, var at bokseren Jack Dempsey ønsket en boksehjelm som ville vare i mer enn 15 runder i bokseringen. Siden den gang har Everlast tilfredsstilt tusenvis av boksere – både amatører og profesjonelle – med høykvalitets utstyr.