21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
0
0 kr

Fightback | Treningsutstyr for en god sak

FightBack er et finsk merke med en meningsfull bakgrunn. Merket ble til etter at alpin-utøveren Pekka Hyysalo hadde en ulykke i skibakken i 2010. Han fikk alvorlig hodeskade, og hadde et ultimatum – han kunne gi opp, eller kjempe seg tilbake.

Idrettsutøveren valgte å slåss seg tilbake, og det var dette som dannet grunnlaget for merket FightBack. Dette merket hjelper personer som har vært utsatt for hodeskade å rehabilitere. FightBack sine grunnleggende verdier er å tenke positivt og ikke gi opp drømmene sine.

Treningsutstyr med mening

Hos bygghjemme.no kan du kjøpe produkter fra FightBack, og samtidig bidra til å støtte en god sak. Du finner produkter i kategorien hjemmetrening, noe som inkluderer gymtilbehør. Du kan enkelt sortere produkter etter kategori eller pris på siden vår.

Vi har alt du trenger til hjemmetrening, enten du er nybegynner eller en dreven mosjonist. Kjøper du treningsutstyr fra FightBack, får du produkter av høy kvalitet som varer lenge. Sjekk ut vårt sortiment i dag, og kjøp FightBack billig på nett!

Filter

Pris
90
90
90
90
Kategori
Viser 1 av 1 produkter
Side 1 / 1
Leveres innen 2-3 uker
Gå til produkt
Side 1 / 1