Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Ropes

Ropes | Effektiv treningsutstyr

Ropes gjør treningen effektiv og morsom, og tilbyr treningsutstyr i ulike farger og med ulik grad av motstand. Ropes står for «Rapid optimal physical exercise system», og merkevaren har produsert utstyr til rehabilitering og trening siden 2006.

Filter

Hjemmetrening

(2)

Øvrig treningsutstyr

(2)

Sortere

2 Produkter

Motstandsbånd Ropes Bungee Duo Trainer

Leveringstid 2-3 uker

Motstandsbånd Ropes Bungee Single Trainer

Leveringstid 2-3 uker

Du har sett alle 2 produkter

Filosofien til Ropes er enkel – utstyret skal være brukervennlig, slik at alle kan trene med produktene deres, uavhengig av hvor godt trente de er i utgangspunktet. Derfor kan både amatører, eldre, unge og profesjonelle idrettsutøvere dra nytte av Ropes' produkter – også hjemme.

Motstandsbånd – gi treningen et løft

Ropes produserer treningsutstyr som slynger, Bungee-strikker og sklimatter. Hos bygghjemme.no finner du treningsutstyr fra Ropes som enkelt kan benyttes enten du foretrekker å trene alene hjemme, eller sammen med andre. Motstandsbånd lar deg trene med egen kroppsvekt og strikk – enkelt og morsomt!

Det er også verdt å nevne at Ropes er en norsk merkevare. Det betyr at både konsepter og produkter er utviklet her i Norge, slik at du kan kjøpe kortreist treningsutstyr med god samvittighet. Sjekk ut vårt utvalg av Ropes-produkter på nettidag!