Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

TIL-TAK – takprodukter til terrasse

TIL-TAK takplate er den optimale løsning dersom du ønsker et tett terrassegulv. Et tett terrassegulv gir deg verdifull og svært brukervennlig plass under terrassen. Takplatene er lette å håndtere og enkle å montere. På nett finner du råd, tips og instruksjonsvideo, der er alt du trenger å vite om TIL-TAK montering.

Filter

59kr
679kr

Altantak og terrassetak

(20)

Dreneringssystem altan

(20)

TIL-TAK Light

(5)

TIL-TAK Original

(16)

Sortere

20 Produkter

Du har sett alle 20 produkter

Vanlige spørsmål om

Hva er TIL-TAK?
Hvordan monterer jeg TIL-TAK terrasseplater?
Hva er TIL-TAK Light?

Billig TIL-TAK hos Bygghjemme.no

TIL-TAK light er et enestående produkt som knirkefritt kan monteres på en allerede eksisterende terrasse. Gjennom gode instruksjonsvideoer og brukervennlige bruksanvisninger får du enkelt tilgang på verdifull TIL-TAK Light erfaring og kunnskap. Ved å benytte deg av dette vil installasjonsarbeidet forenkles, og du vil kunne glede deg over et perfekt resultat.

Har du uutnyttet plass under terrassen? Vi vet så altfor godt hvordan arealet under terrassen kan være fuktig, mørkt og lite anvendelig. Har du et slikt område og drømmer du om å utnytte det bedre? Da er TIL-TAK light terrasseduk løsningen. Hos oss på Bygghjemmet.no finner du alt du trenger for å realisere drømmen.

Gi området under terrassen en oppgradering

Koser du deg med en flott terrasse? Men ønsker å utnytte området under på en bedre måte? En tørr redskapsbod, et verksted eller et hyggelig sted å sitte på bakkeplan? Bygghjemme.no har løsningene og produktene du trenger. På nett finner du god instruksjon og veiledning om hvordan TIL-TAK light monteres under din allerede eksisterende terrasse.

Bærer du på en drøm om å bygge terrasse? Et sted å slappe av, nyte kaffen og la humla suse? Har du vurdert hvordan du kan utnytte arealet under terrassen best mulig? Planlegg og bygg slik at du får et tørt og vanntett område med stor bruksverdi. Hos oss finner du rimelige TIL-TAK original løsninger.