Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Whale

Whale | Båttilbehør for hele sesongen

Her hos Bygghjemme.no finner du båttilbehør fra den anerkjente leverandøren Whale, som vi anbefaler takket være deres ekspertise og gode rykte – i tillegg til at de leverer maritime produkter til kunder verden rundt. Her snakker vi lensepumper, pentrypumper, ferskvannsfiltre og alt mulig slags servicekit for båt – for å nevne noe.

Filter

43kr
8079kr
43
43
8079
8079

Tilbehør båter

(112)

Båtpumper

(40)

Øvrig båttilbehør

(70)

Båtbeslag

(2)

Sortere

112 Produkter

Du har sett 36 av 112 produkter
1 av 4

Vi har billige Whale-produkter på nett

Utvalget av diverse båtpumper er nokså stort, og pumpene kommer i forskjellige prisklasser. Løse tilhørende deler fra Whale kan også kjøpes på nett hos oss. Produktene er enkle å montere, og pumper kan ofte festes direkte på tanken. Finn det du trenger, og sammenlign det med våre andre bestselgere.

Har du behov for å spyle bort vann fra dekket av båten din, kan en spylepumpe være nyttig. Whale byr på kraftige og holdbare pumper som er populære blant mange båteiere, og her på Bygghjemme.no står vi for trygg og billig e-handel. Aldri har det å handle inn nødvendig båtutstyr vært enklere.

Produkter av kvalitet

Vil du ha en lensepumpe av beste kvalitet, blir du neppe skuffet av det vi kan by på av pumper og andre produkter fra Whale. Med tiden lages nye konstruksjoner med stadig forbedret kapasitet, og vi tar sikte på å ha det beste tilgjengelig. I forbindelse med kvalitet, er prisene våre rimelige.

Er du av den kravstore typen når det kommer til båttilbehør, trenger du ikke fortvile – for det er vi også. Derfor er vi begeistret for Whale og deres produkter, og tror du også vil bli det, med mindre du allerede er kjent med produktene deres. Uansett er vi her for å hjelpe.