Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Concept2 | Treningsapparater med god kvalitet

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

Det amerikanske merket Concept2 har produsert romaskiner og annet toppkvalitets treningsutstyr i over 40 år – som kan kjøpes billig på nett hos oss på bygghjemme.no. Finn det du trenger til ditt eget treningsrom hjemme, og tren med treningsutstyr av høyeste kvalitet.

Med for eksempel en god romaskin eller en stakemaskin får du trent flere kroppsdeler i både utholdenhet og styrke, og apparatene lar deg følge din egen fremdrift. Slik får du bekreftet at treningen funker, noe som hjelper på motivasjonen.

Invester i noe kroppen vil like

Du har kanskje benyttet deg av treningsapparater fra Concept2 dersom du noen gang har trent på et treningssenter, og gjennom oss har du nå muligheten til å skaffe deg utstyr fra denne anerkjente leverandøren til bruk hjemme.

Concept2 leverer gymtilbehør til langvarig bruk. Produkter herfra er et eksellent valg for deg som vil komme deg i enda bedre form og ende opp med imponerende fysikk. Du kan også kjøpe beskyttende trekk til Concept2-utstyr hos bygghjemme.no!